• Renovering av villa

Renovering av villa

Just nu håller vi bl.a. på med en renovering av en villa i Sidsjön där vi ändrar planlösningen inne i huset, byter kök och monterar spottar i taket.

  • Snöröjning Stenstan

Snöröjning Stenstan

Då vi har i uppdrag att sköta snöröjningen av stenstan så har vi haft en tuff period med både röjning och utlastning av snö inifrån stan.

  • Dränering på Sallyhillsvägen

Dränering på Sallyhillsvägen

Nu trotsar vi vinterkylan och kör igång med en stor dränering på Sallyhillsvägen i Nacksta. I detta fall gör vi arbetet med platonmatta då kunden tycker att det är lite överdrivet att kosta på […]

Timrå Kommun

På Fagervik pågår en stor upprustning av kaj och gångvägar. Vi bistår med våran case 135sr som har stått på en pråm och planerat botten för att göra stöd för en gångbro som blir […]

  • Stenläggning Bleckslagargatan

Stenläggning Bleckslagargatan

Här läggs 70×70 plattor (antracitfärgade) och varje platta väger ca 90kg! Detta kommer garanterat att bli en av dom snyggaste infarterna i stan…

  • Stenläggning utemiljö

Stenläggning utemiljö

Våra uppdrag åt kommunen fortsätter, vi har varit vid millenium monumentet vid selångersån och lagt om lite smågatsten och några sönderkörda granitpelare.

  • Stadsbyggnadskontoret

Stadsbyggnadskontoret

 

På uppdrag av Stadsbyggnads kontoret gör vi ett arbete efter selångersån. MBT dyk hyrde ut en av sina pråmar så vi kunde jobba på ett bra sätt från nersidan.

 

Rörsvetsning SSE

Under måndagen åkte en av våra rörsvetsare till näsåker för att hjälpa till med en rörsvetsning åt Svensk sjöentreprenad.

 

Rörspräckning Sidsjövägen

Våra rörspräckningsarbeten åt mittsverigevatten fortsätter och vårat nästa projekt är på sidsjövägen där vi ska spräcka upp ett 300mm avloppsrör  till 315mm.

[sitepoint_contact_form]