Vi har fuktskyddet för din källare. En källarvägg utsätts för fuktangrepp av byggfukt, regn och smältvatten. Angrepp som kan ge upphov till fuktskador som i sin tur leder till såväl dålig lukt som hälsoproblem. En fuktig källarvägg har också en försämrad värmeisolerande förmåga. Med våra fuktspärrs produkter ger du fukten en väg ut, men ingen väg in.

Fuktspärr med Delta Black Line

Många anser att källarväggen är en omöjlig konstruktion på grund av att den utsätts för angrepp från ett antal olika fuktkällor. En viss mängd av byggfukt och luftfukt kommer inifrån källaren. Utanför källaren stöter man på markfukt och man kan även få lokalt vattentryck mot sin källarvägg i form av regn, smältvatten eller vattenströmningar i marken. Som du förstår är det mycket som påverkar din källarvägg men givetvis finns det en lösning på gårdagens och morgondagens fuktproblem.

Lösningen heter Delta Black Line med en riktigt utförd dränering

Optidrain isolerande fuktspärr för källarvägg

Optidrain® ger dig en varm och torr grund. Varje expanderand polystyren plastkula är helt omsluten av bitumen och latexlim. Detta förhindrar Optidrain® skivan från att absobera vatten och fukt samt med den unika porstrukturen finns det en väg för vatten och fukt att transportera bort. Detta gör att Optidrain® har en mycket hög isoleringsförmåga. Fördelarna när du har en utvändig isolerad fuktspärr som Optidrain® är dränerande, kapillärbrytande och värmeisolerande system gör att källarväggen håller sig torr och varm.

Ladda ned