Dränering Sundsvall

Vi vet hur det ska gå till.

Vi löser era behov av dränering

Vi löser era dräneringsbekymmer oavsett om det gäller källare, torpargrund eller tomtdränering. Vi tar på oss både små och stora dräneringsuppdrag.

På tomter hjälper vi er att anlägga både täckdiken och vanliga diken efter behov.

Runt källare dränerar vi och monterar systemet Optidrain som hjälper till att hålla grunden varm och torr.

Till torpargrunder, jordkällare och dylikt nyttjar vi systemet Delta Blackline som är en effektiv och lättapplicerad fuktspärr.

Vi hjälper er även när det kommer till att hantera takavvattning.

Välkomna att kontakta oss för att få mer information och offert på dräneringslösningar till er fastighet i Sundsvall med omnejd.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att lösa dina utmaningar. 

Känn dig trygg att vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR. Läs vår integritetspolicy. 

Rätt dränering motverkar framtida problem

Dräneringen kring en bostad eller en företagslokal är kanske inte det första man tänker på som fastighetsägare, men den måste ses över med jämna mellanrum för att undvika problem med grund och källarutrymmen. Att arbeta förebyggande är den bästa vägen för att förebygga framtida problem.

Om det var länge sedan er fastighet dränerades om så rekommenderar vi att ni hör av er till oss. Vi kommer gärna ut och tittar för att ge er förslag på den bästa lösningen för just era förutsättningar.

Vi har stor vana av att dränera hus av olika storlekar åt kunder i Sundsvall med omnejd. Vi vet hur man skapar effektiva lösningar som tryggar dräneringen med hänsyn till de mark- och väderförhållanden som råder i regionen. Sundsvallstrakten får ofta mycket snö om vintrarna och därför är det viktigt att ha en rejält tilltagen dränering som klarar av att hantera smältvatten och nederbörd om våren, samt givetvis under andra tider av året.

Större fastigheter & anläggningsarbeten

Givetvis är behovet av effektiva dräneringslösningar lika stora vid bygge och renoveringar av större fastigheter samt vid anläggningsarbeten. Vi har även erfarenhet av arbete med dränering kring större bostadsfastigheter, industrier, butikslokaler med mera.

Behöver ni extra förstärkning och kompetens inom dränering vid anläggningsarbeten är ni varmt välkomna att anlita oss som underentreprenör.

Proffs på dränering i Sundsvall

En bra dränering ser till att vatten avleds bort från fastigheten. Ibland räcker det med att gräva ner dräneringsrör och isolera kring grunden, i andra fall måste man genomföra lite större åtgärder och forma om marken för att vattnet ska röra sig i riktning bort från byggnaden och inte in mot grunden. Vi hjälper er att utvärdera vilka åtgärder som behövs och tar sedan fram en tydlig offert där ni ser exakt hur mycket arbetet kommer att kosta.

Som privatpersoner kan ni självklart utnyttja ROT-avdrag vid dräneringsarbeten kring existerande byggnader.

Kort sagt så tycker vi att vi kan titulera oss proffs på dränering i Sundsvall. Anlitar ni oss så får ni tillgång till en trygg partner som vet hur jobbet ska utföras, har en effektiv maskinpark och erfarenhet från ett stort antal tidigare projekt. Välkommen att höra av er till oss så sätter vi igång!
BESÖK OSS
Ponnyvägen 6 (infart Russvägen 3)
857 50 Sundsvall
Epost: info@akerlundva.se
Telefon: 060-750 06 00
FÖRETAGSLEDNING
VD, Patrik Åkerlund
060-750 06 01
Ekonomichef, Fredrik Berglund
060-750 06 03
GRUPPCHEFER

André Sjödin
Gruppchef service och vinterväghållning
060-750 06 02
Markus Åkerlund
Gruppchef mark- och anläggningsarbeten
060-750 06 07
bubble