Markarbete Sundsvall

Vi vet hur det ska gå till.

Grunden till resten av arbetet

Välkommen att anlita oss för markarbeten i Sundsvall med omnejd. Vi har möjlighet att åta oss både små och stora uppdrag åt såväl privatpersoner, kommun, myndigheter och företag. Kontakta oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa till i era projekt.

Markarbeten är ofta det första steget i ett bygg- eller anläggningsprojekt. Innan man kan gjuta en grund, anlägga en ny parkering eller en väg så måste marken i de flesta fall schaktas, formas och vältas innan resten av arbetet tar vid. Det är redan i detta skede som vi kliver in för att möjliggöra fortsatt arbete.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att lösa dina utmaningar. 

Känn dig trygg att vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR. Läs vår integritetspolicy. 

Vi har kompetensen & utrustningen

För att markarbete ska bli effektivt och korrekt genomfört krävs både kunskap, erfarenhet och rätt utrustning.

Vi åtar oss gärna markarbeten som entreprenör eller underentreprenör beroende på arbetets storlek. Vi har en ordentligt tilltagen maskinflotta och ett team med erfaren och välutbildad personal som är redo att rycka in när ni behöver oss.

Ett vanligt uppdrag som vi ofta får är att utföra markarbeten på privata tomter där det ska byggas nya bostäder. Innan grunden kan gjutas och dräneringen kommer på plats så måste marken förberedas. Vill ni så finns det alla möjligheter att anlita oss för samtliga dessa steg.

Väg- och anläggningsarbeten

Markarbeten behövs förstås också när man genomför olika former av vägarbeten samt anläggningsarbeten. Sundsvallstrakten växer och det är många projekt som pågår, både inom bygg av privata bostäder, utveckling av vägnätet och expansion inom industrier och andra företag.

Vägarbeten kräver en rejäl grund för att hålla, särskilt i en region där tjälen sätter i på djupet och kan orsaka problem med vägens stabilitet till våren om arbetet inte är rätt utfört. Vi vet hur man lägger grunden för vägar som håller för både väderutmaningar och tung trafik. Vi kan självklart även hjälpa er som representerar en vägförening med behov av att förnya eller underhålla vägen.

Närliggande tjänster

Vi utför även linjearbeten vilket kan vara ett bra komplement när någon form av markarbeten ska utföras. Till exempel installation av fiberkablar är både praktiskt och enkelt att genomföra när man ändå ska genomföra andra typer av arbeten på en yta. Hör av er till oss så berättar vi mer om möjligheterna.

Kontakta oss idag för att få offert på markarbete. Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.
BESÖK OSS
Ponnyvägen 6 (infart Russvägen 3)
857 50 Sundsvall
Epost: info@akerlundva.se
Telefon: 060-750 06 00
FÖRETAGSLEDNING
VD, Patrik Åkerlund
060-750 06 01
Ekonomichef, Fredrik Berglund
060-750 06 03
GRUPPCHEFER

André Sjödin
Gruppchef service och vinterväghållning
060-750 06 02
Markus Åkerlund
Gruppchef mark- och anläggningsarbeten
060-750 06 07
bubble