Relining Sundsvall

Vi vet hur det ska gå till.

Så går relining till

Vi utför relining i Sundsvall i både större och mindre fastigheter. Relining är ett alternativ till ett traditionellt stambyte som gör processen enklare då man kan göra en stor del av arbetet utan att behöva göra åverkan på de befintliga rören.

Läs mer nedan om hur processen går till och kontakta oss gärna för att få mer information och offert!

Relining är en metod där man ger nytt liv till gamla VVS-installationer genom att föra in en slags “strumpa” på insidan av de befintliga rören för att förhindra att de rostar sönder. De nya plaströr som förs in förlänger livslängden på de befintliga rören med flera år, om inte årtionden förutsatt att de befintliga rören är i hyfsat skick.

Eftersom man bevarar huvudstammarna i fastigheten så behöver man inte göra åverkan på byggnader och kringliggande mark i samma utsträckning som när man gör ett traditionellt stambyte. Man behöver i princip bara öppna upp anläggningen på ett fåtal ställen för att komma åt och lägga in de nya innerrören.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att lösa dina utmaningar. 

Känn dig trygg att vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR. Läs vår integritetspolicy. 

Relining är ett kostnadseffektivt alternativ

Eftersom relining till stor del kan göras utan att riva ut befintliga rör så är det en mycket kostnadseffektiv lösning. Dels så slipper man dyra kostnader för rivning, men även materialet i sig är billigare än att installera nya rör.

Bättre för boende och andra hyresgäster

Genom att metoden kräver mindre kringarbete så blir processen enklare för boende och andra hyresgäster i fastigheten som det handlar om. Man behöver inte räkna med att de ska behöva vara utan vatten och avlopp i flera veckor utan processen brukar gå snabbt.

Dessutom brukar relining gå att genomföra i segment, vilket betyder att man inte behöver stänga ner anläggningen i hela byggnaden under hela processen utan kan ta lite i taget.

En snabb och kostnadseffektiv lösning som denna brukar förstås också uppskattas av företagare som är beroende av att den egna verksamheten inte blir stillastående under för lång tid.

Begär offert på relining i Sundsvall

Kontakta oss med hjälp av formuläret nedan för att få offert på relining. Vi återkommer snarast med mer information och för att boka in en tid för en besiktning av era befintliga VVS-installationer
BESÖK OSS
Ponnyvägen 6 (infart Russvägen 3)
857 50 Sundsvall
Epost: info@akerlundva.se
Telefon: 060-750 06 00
FÖRETAGSLEDNING
VD, Patrik Åkerlund
060-750 06 01
Ekonomichef, Fredrik Berglund
060-750 06 03
GRUPPCHEFER

André Sjödin
Gruppchef service och vinterväghållning
060-750 06 02
Markus Åkerlund
Gruppchef mark- och anläggningsarbeten
060-750 06 07
bubble