Rörinspektion Sundsvall

Vi vet hur det ska gå till.

Vi hjälper dig med rörinspektion

Boka en rörinspektion för att kunna sova gott om nätterna. Genom att känna till skicken på rörledningarna i den egna fastigheten kan man förebygga framtida problem med läckor och vattenskador som följd.

Kontakta oss idag för att boka in en inspektion så att ni får svar på vilka åtgärder som kan behövas. En rörinspektion kan också vara på sin plats om ni märkt att det verkar finnas någon form av problem i vatten- eller avloppssystemet. Vi hjälper er att utreda vad det kan bero på.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att lösa dina utmaningar. 

Känn dig trygg att vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR. Läs vår integritetspolicy. 

Filmning av rören ger svar

En rörinspektion består av olika steg. Dels så genomför vi förstås okulära kontroller av de rörledningar som går att komma åt utifrån. Där får vi svar på vilka material som har använts och hur det allmänna skicket verkar vara.

För att få svar på hur det står till i rörens inre måste man dock använda kamerautrustning. Vi använder oss av toppmodern utrustning som förs in i rören för att kunna se exakt hur deras yta ser ut. Det kan nämligen finnas skador som inte går att upptäcka utifrån. Likaså krävs kamerainspektion förstås när det handlar om rör som ligger i mark eller går genom väggar.

Skulle rören vara igensatta med fett eller smuts kan det vara på sin plats att göra en spolning med hett vatten och högtryck för att få svar på om det döljer sig några skador under detta lager. Det brukar även hjälpa till att ge ett bättre flöde i rören.

Vi löser era rörproblem

Vi arbetar även med VVS-installationer och med relining och kan därför erbjuda er lösningar om det skulle visa sig att era rör behöver åtgärdas i någon form. Med över 40 års erfarenhet har vi sett det mesta när det kommer till system för vatten och avlopp och vet därför vad som fungerar och inte samt vilken livslängd man kan förvänta sig hos olika material och lösningar.

Boka rörinspektion i Sundsvall

Kontakta oss idag för att boka en rörinspektion till er fastighet i Sundsvall. Vi kommer ut och gör en grundlig utvärdering av rörens skick och ger er förslag på lämpliga åtgärder om det finns behov av underhåll eller byte.
BESÖK OSS
Ponnyvägen 6 (infart Russvägen 3)
857 50 Sundsvall
Epost: info@akerlundva.se
Telefon: 060-750 06 00
FÖRETAGSLEDNING
VD, Patrik Åkerlund
060-750 06 01
Ekonomichef, Fredrik Berglund
060-750 06 03
GRUPPCHEFER

André Sjödin
Gruppchef service och vinterväghållning
060-750 06 02
Markus Åkerlund
Gruppchef mark- och anläggningsarbeten
060-750 06 07
bubble