Vatten och avlopp Sundsvall

40 års erfarenhet talar för sig själv.

Vatten och avlopp

Installation av vatten och avlopp kräver goda kunskaper, rätt utrustning och lång erfarenhet för att allt ska bli rätt - och det är det viktigt att det blir för att undvika problem. Anlita oss så får ni hjälp av en partner med över 40 års erfarenhet av VVS-installationer.

Vi hittar bästa lösningen för just er och ger ett tydligt kostnadsförslag där ni ser omfattningen på arbetet och vad varje steg kommer att kosta. Vi ombesörjer självklart med kabelanvisningar, grävtillstånd och eventuella trafikanordningsplaner för att göra processen så enkel som möjligt.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att lösa dina utmaningar. 

Känn dig trygg att vi behandlar dina uppgifter enligt GDPR. Läs vår integritetspolicy. 

Vi löser era rörproblem

Har ni problem med en läckande vattenledning, avloppsstopp eller har ni helt enkelt konstaterat att det är dags att se över skicket på era stammar? Ta då kontakt med oss så hjälper vi er med filmning och felsökning av era ledningar.

När problemen väl är identifierade hjälper vi er med att åtgärda dessa på ett kostnadseffektivt och hållbart sätt. Att hålla rörledningarna i en fastighet i gott skick är den bästa försäkring ni kan få mot vattenskador och andra besvär.

VA-system behöver ses över med jämna mellanrum. Materialen håller inte för evigt och det kan lätt uppstå läckor på platser som man inte upptäcker direkt. Därför är det viktigt att genomföra regelbundna kontroller. Vi hjälper er gärna med detta.

Enskilt avlopp i Sundsvall

Vi hjälper er även med enskilt avlopp. Vare sig det gäller att förnya er infiltration, byta ut en defekt brunn eller en helt ny anläggning. Vi administrerar även ansökningar hos miljökontoret, allt för att underlätta för er.

Enskilda avlopp är strikt reglerade och många privata fastighetsägare får förelägganden från kommunen om att åtgärda utdaterade avloppslösningar. Vi vet vilka nya lösningar som godkänns av Sundsvalls kommun och hjälper er gärna med att hitta en variant som passar både fastigheten och er plånbok.

Vi gör processen enkel

Uppdatering av VA-system kräver ofta att man ansöker om tillstånd från kommunen och olika myndigheter. Vi hjälper er med varje steg på vägen så att processen blir enkel och arbetet kan flyta på utan avbrott.

Med en korrekt utformad ansökan, rätt material och utrustning samt vår erfarna personal ser vi till att varje jobb blir snabbt och effektivt utfört - oavsett om det handlar om stambyte åt en bostadsrättsförening, utbyggnad av VVS-systemet i ett företag eller installationer i en privatbostad.

Vatten- och avloppslösningar med ROT-avdrag

Gäller det renovering av system för vatten och avlopp i en privatägd bostad eller ett fritidshus så kan ni självklart utnyttja statens ROT-avdrag. Vi lämnar in ansökan åt er och ni får det rabatterade priset direkt på fakturan.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa er med vatten och avlopp. Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.
BESÖK OSS
Ponnyvägen 6 (infart Russvägen 3)
857 50 Sundsvall
Epost: info@akerlundva.se
Telefon: 060-750 06 00
FÖRETAGSLEDNING
VD, Patrik Åkerlund
060-750 06 01
Ekonomichef, Fredrik Berglund
060-750 06 03
GRUPPCHEFER

André Sjödin
Gruppchef service och vinterväghållning
060-750 06 02
Markus Åkerlund
Gruppchef mark- och anläggningsarbeten
060-750 06 07
bubble